Natursteinsmuring

Ole Markussen & Sønner AS er spesialister på natursteinsmuring. En natursteinsmur kan gi et imponerende preg på sine omgivelser.

En natursteinsmur er et naturlig produkt som vil vare i hundrevis av år dersom den blir satt opp riktig. Vi har en rekke fornøyde kunder i Bergensregionen, og du kan være trygg på at vi leverer den kvaliteten du forventer!

Vårt spesialfelt er natursteinsmurer, fantastisk vakre murer som virkelig skiller seg ut fra de vanlige murene. En natursteinsmur fremstår som en tørrstablet mur, men er støpt i bakkant for maksimal styrke. Slike murer blir stadig mer etterspurt, fordi de er både holdbare, dekorative og vedlikeholdsfrie.

Hovedtyngden av våre murer er egenstabile murer med pukk/steinfylling i bakkant.

Graving og planering

Vi er totalleverandør av gravetjenester, og tar oppdrag for bedrifter og private. Ole Markussen & Sønner AS har lang erfaring innen graving og har en moderne maskinpark tilpasset de fleste typer oppdrag. Vi har minigravere til dreneringsgrøfter og graving på mindre arealer, og større gravemaskiner for større arbeid innen graving. Vi graver blant annet grøfter for vann og avløpsrør.

Ole Markussen & Sønner AS utfører graving i forbindelse med nybygg, tilbygg og tomterydding. Dette kan være graving av kjeller, graving til fundamenter eller planering av områder, samt graving for oppkjørsel eller vei. Vi utfører også alt av graving for vann og avløp, lekeplasser og andre uteområder.

Vi utfører alt innen planering av tomter, og er med fra den første utgravingen til ferdigstillelse av uteområdet. Gjennom vårt samarbeid med Vestlandshus Mjelde kan vi levere en «nøkkelferdig» opparbeidet tomt. Komplett med graving, plen, ferdig gruset eller asfaltert oppkjørsel, oppsatte kantsteiner og alt klart. Et nøkkelferdig hus kan dermed være nøkkelferdig både inne og ute.

Sprenging

Ole Markussen & Sønner AS tilbyr sprenging. Alt fra små garasjetomter, til større industriområder, veier og parkeringsplasser. Enten det er den litt for store steinen i hagen, eller fjellet som står i veien for den nye butikken, gjør vi jobben. Kvalitet og sikkerhet står i fokus, og alle sprengningsoppgaver utføres i henhold til satte lover og regler, for den beste mulige sikkerhet.

Drenering

Vi utfører graving av dreneringsgrøfter. Vi arbeider med forsiktighet og nøyaktighet, noe som betyr at du ikke trenger å være bekymret for skader på bygninger, rør og ledninger. Drenering av grunnen rundt en boligs grunnmur kan være avgjørende for å forebygge store fuktskader i grunnmuren. Drenering av hager og uteområder kan forvandle en vanndam til et flott uteareal.

Ta kontakt via vårt kontaktskjema eller ring oss på telefon for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Ole Markussen og Sønner AS
Fotlandsvåg
5283 FOTLANDSVÅG

E-post:
post@markussenogsonner.no

Telefon:
975 31 843